top of page
Search

Colònies I4, I5, 1r i 2nEls dies 29 i 30 de juny, els nens de I4, I5, primer i segon, vam anar de colònies al Puig de Balenyà. Malgrat la pluja, ens ho vam passar molt bé.

Les colònies van començar amb una carta que deia així: Hola a tothom! Sóc el Dionís, mestre de cerimònies del circ Cric! De ben segur que ja heu sentit a parlar del nostre show, ja que som coneguts arreu del món.


Us escric aquesta carta per demanar-vos ajuda.. el govern ha fet retallades de pressupost i tota la meva plantilla m’ha abandonat! Bé, tota tret el Trasto, el pallasso del circ. Estem sota mínims i no sabem què fer! Ahir vaig sentir que una escola faria unes colònies per aquí aprop i vaig tenir una gran idea: Podrieu ser les nostres properes estrelles?

Què m’en dieu? Esteu preparats per ser malabaristes i equilibristes de primer nivell? Doncs si és així, agafeu un bon grapat de somriures i veniu a visitar-nos!.

I així va ser, vam preparar les motxilles i vam emprendre aquesta aventura junts!


Durant les colònies vam ser els protagonistes del nou circ Dionís, un mestre de cerimònies, desesperat per trobar un nou equip de malabaristes i equilibristes.

Per ser uns veritables artistes de circ, vam haver d’estar en forma i ens vam divertir entrenant-nos per arribar a ser els millors artistes.

Varem fer diversos jocs teatralitzats, amb danses, dinàmiques, etc…que ens van ajudar a conèixer la màgia del circ. I a la nit…DISCOTECA!!!! Per moure l’esquelet!


Al dia següent els infants,  van realitzar un gran espectacle de circ sent ells els protagonistes!!!!  I per acabar la nostra estada, el mestre i el pallasso Trasto ens van lliurar un diploma. Ha estat una experiència inolvidable!Commentaires


bottom of page