top of page
Search

COLÒNIES INFANTIL A CAN RIBASDimarts 18 d'abril ens vam trobar a la plaça del forn del vidre amb molts nervis i ganes d'anar de Colònies.

Era la primera vegada per tots els nens i nenes després de la pandèmia.

Puntualment vam pujar al bus i després d'acomiadar-nos de la família vam anar cap a Can Ribas a Bigues i Riells. El trajecte es va fer sense problemes i quan vam arribar ja ens esperaven els monitors.

Emocionats vam anar a esmorzar amb ells per conèixe'ls i començar les activitats.

Un grup de nens va parar taula per tots i vam entrar a dinar, després de cantar una cançó molt xula que ens van ensenyar.

A la tarda per grups vam començar les diferents activitats segons el curs, indis a I4, planetes a I5 i castells a 1r i 2n.

Després de berenar vam entrar a les habitacions. Quina emoció, tots els nens en una habitació plena de lliteres. Vam agafar els lots i abrics.

Joc lliure i a sopar.

Quan es va fer fosc emocionats amb els nostres lots vam sortir a fer el joc de nit.

Ben cansats, cap a les 22h vam anar a dormir. La veritat és que va ser fàcil agafar el son.

Vam passar una nit força tranquil·la.

A les 8 del matí es van començar a despertar els nens i nenes i va començar la feinada de vestir-nos, i preparar ja la motxilla per tornar cap a casa.

Després d' esmorzar vam seguir amb les activitats i finalment el dinar. Força cantats i moooolt contents vam fer el comiat i cap al bus on van dormir la majoria de nens i nenes.

A l' arribar a l'escola ja ens esperaven les famílies amb moltes ganes d' abraçar-nos i compartir l'experiència de les primeres colònies.

Moltes gràcies.
Comments


bottom of page