top of page
Search

GRADUACIÓ DE 4t ESO PROMOCIÓ 2022 – 2023Els alumnes de 4t d'ESO del col·legi Sagrat Cor de Jesús de Mataró van viure un moment molt especial durant la seva graduació. En un acte emotiu, es va dur a terme l'entrega de la banda de la promoció, símbol del seu pas per aquesta etapa educativa. Amb orgull i emoció, els estudiants van rebre aquest reconeixement que representa el seu esforç i dedicació al llarg dels anys.


A més de l'entrega de la banda, es va fer l'entrega de la insígnia d'antics alumnes, un símbol de pertinença a la comunitat educativa del col·legi. Aquesta insígnia representa el vincle que els estudiants mantindran amb el seu col·legi i els seus companys al llarg de la seva vida. També es va dur a terme l'entrega de l'orla, un record tangible dels moments compartits i de les amistats construïdes durant la seva etapa al col·legi Sagrat Cor de Jesús.

Per culminar aquesta jornada especial, es va servir un aperitiu tant pels alumnes com pels seus familiars. Va ser un moment de celebració i trobada, on es van compartir rialles i paraules de felicitació.


Aquesta graduació va deixar empremtes inesborrables en la memòria dels alumnes, els quals es van acomiadar de la seva etapa d'ESO amb alegria i nostàlgia, sabent que han deixat una marca en el col·legi i que ara es preparen per a nous reptes en el seu camí cap al futur.

Комментарии


bottom of page