top of page

AVÍS LEGAL

Titular del Lloc web:

En compliment de l’article 10 de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s’informa que la nostra pàgina web https: www.sagratcordejesusmataro.com (en endavant, el Lloc web) és propietat de COL.LEGI SAGRAT COR DE JESÚS, (en endavant, l’Escola) amb CIF R0800865H , situada al carrer La Coma, 21 de Mataró, telèfon 93 790 19 45 i correu electrònic cscor@hfscorazones.org

La utilització del Lloc web està subjecta a les següents condicions d'ús. Li preguem que les llegeixi atentament. El fet d'accedir a la web i utilitzar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions.

 

Accés al Lloc web

1. El simple accés al Lloc Web és gratuït, excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d'accés contractat per l'usuari.

2. Amb caràcter general, per al simple accés als continguts del Lloc Web no serà necessari el registre de l'usuari, si bé la utilització dels serveis pares, alumnes-escola sí que podrà estar condicionada al seu registre previ.

3. Les dades introduïdes per l'usuari hauran de ser exactes, actuals i certes en tot moment. En cas d'assignar-li a l’usuari registrat una contrasenya, aquest serà responsable en tot moment de la seva custòdia, assumint en conseqüència qualssevol dany i perjudici que poguessin derivar-se del seu ús indegut, així com de la cessió, revelació o pèrdua del mateix. A aquests efectes, l'accés a àrees restringides i/o l'ús dels serveis i continguts sota la contrasenya d'un usuari registrat s’entendran realitzats per aquest usuari registrat, qui respondrà en tot cas d'aquest accés i ús.

 

Condicions d’ús i limitació de responsabilitat

1. El Lloc web conté material preparat per l’Escola, amb finalitats únicament informatives. L'usuari ha de tenir en compte que tal material pogués no reflectir l'estat més recent sobre les qüestions analitzades. Així mateix, aquest material pot ser modificat, desenvolupat o actualitzat sense notificació prèvia.

2. Qui utilitza la web ho fa pel seu propi compte i risc. L’Escola no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin detectar el contingut de les mateixes o altres als quals es pugui accedir a través d'elles. L’Escola tampoc podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització del web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en elles es facilita.

3. l’Escola no garanteix l'absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions al sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l'usuari del Lloc web. En conseqüència, l’Escola no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l'usuari o a tercers.

bottom of page