top of page

Pastoral

La Pastoral és l'ànima i el cor que marca el ritme al qual batega el nostre “ser família”. I, com a Comunitat Educativa, amb la mirada en la nostra benvolguda Madre Carmen, anunciem i celebrem l'alegria de l'Evangeli de la mà de María i dins de l'Església, des de la nostra espiritualitat franciscana; fixant la nostra mirada especialment cada any en un aspecte concret.

EL LEMA DEL NOSTRE OBJECTIU AMB COR DE MARE

Aquest curs, que tenim llest el cor per a continuar fent el bé, ens espera un personatge que, «ambcordeMare», ens parlarà al cor. Sí: és María, la Mare de Jesús.

Ella, personalment, farà un recorregut per la seva vida i anirà contant-nos tot el que ha guardat en el seu Cor. Cada mes farà una parada en un moment del seu camí i ens comptarà, «ambcordeMare», els seus sentiments més profunds, les seves alegries, els seus dubtes, les seves preocupacions, les seves esperances… sempre de la mà del seu Fill Jesús. Tot fluirà de Cor a cor.

Com agrair a la Mare aquesta oportunitat que ens atorga de conèixer més a fons la seva vida, escoltant el seu propi Cor?

bottom of page