top of page

Missió Visió Valors

LA NOSTRA MISSIÓ

LA NOSTRA VISIÓ

ELS NOSTRES VALORS

LA NOSTRA MISSIÓ

Com a Madre Carmen, volem contribuir a la formació integral de la personalitat cristiana dels alumnes a nosaltres confiats perquè, realitzada una síntesi personal entre fe i vida, ofereixin al món d'avui el missatge evangèlic del Bé i la Pau.

Creiem fonamental per a aquesta labor, com ens exhorta el papa Francesc, que els alumnes puguin harmonitzar en la seva vida les tres llengües que tota persona madura ha d'integrar: la llengua de la ment, del cor i de les mans.


 

 

 

 

85FAE941-1DE5-4648-8A6A-40E2E883CC11.jpeg
PROFES.JPG

LA NOSTRA VISIÓ

El nostre Centre s'esforça per oferir a la societat no sols un lloc d'ensenyament, sinó una comunitat de vida en la qual tots aprenen a respectar-se, a estimar-se, a treballar en equip, a assumir els conflictes i a enriquir-se amb les diferències. Volem formar als nens i joves en el sentit de l'existència humana a través de la pedagogia que mostra el cor de Madre Carmen. Busquem que el nostre Centre sigui espai d'acolliment.

Volem acostar l'educació a la vida. Considerem fonamentals els projectes d'innovació que condueixen a construir una societat més justa, solidària i fraterna. Per aquest motiu potenciem:

 

 • L'aprenentatge d'idiomes.

 • La lectura.

 • El càlcul mental i el raonament matemàtic.

 • La cultura, l'art i l'esport.

 • L'ús de les TIC.


Volem crear un espai que propiciï l'anunci d'una fe arrelada en l'Evangeli. Estem convençuts que això no és possible sense la formació contínua de l'educador que promou una qualitat d'ensenyament i la transmissió de no sols valors enunciats sinó també testimoniats. Desitgem que la nostra Comunitat Educativa sigui una Casa amb les portes obertes on sigui possible la creació de llaços de família des de la senzillesa, l'alegria i la gratuïtat. Família unida en un mateix batec.

ELS NOSTRES VALORS

 • La fraternitat: Desitgem despertar en tu una actitud d'acolliment, de fraternitat, per a poder conviure tots junts, sense discriminació per cap motiu.

 • La responsabilitat i la creativitat: Esperem que siguis creatiu i renovador, que no actuïs per rutina, indiferència o conformisme. Que sàpigues ser persona responsable i treballadora.

 • El respecte: Pretenem que siguis capaç de respectar l'entorn, la natura i descobreixis en ella un regal de Déu.

 • L'alegria: Desitgem que siguis optimista i alegre, que siguis valent sense deixar-te enfonsar per les dificultats.

 • La fe en Jesús: Volem que comparteixis la teva fe en Jesucrist, amb els teus companys.

 • La Pau, el Bé i la Senzillesa: I per últim volem de tu una persona honrada i senzilla, que practiqui el Bé, que visquis en la Pau, la Veritat i la Tolerància.

64C276F5-0E92-4DFF-9D3D-9B1548E70F56.jpeg
bottom of page