top of page
Search

8 DE MAIG, 140 ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DE LA CONGREGACIÓEl dia 8 de maig de 2024 quedarà en la memòria i en el cor de molts.


Coincidint amb el 140 aniversari de la fundació de la Congregació, a Catalunya vam tenir la gran alegria d'assistir a la benedicció del grup escultòric de Mare Carmen en el Camí de San Miguel del Santuari de Montserrat. 


Un petit grup del nostre col·legi va poder ser present i participar al costat de tots els assistents d'aquest acte històric i emotiu.


Sortim d'hora per a assistir a la missa conventual en la qual ens trobem amb la Mare General i el seu Consell i moltes altres Germanes i persones que havien acudit a la cita vingudes de les Cases que la Congregació té a Catalunya. Després de la missa i de les paraules d'agraïment de l'Abat de Montserrat i de la nostra Mare General, ens dirigim cap al lloc en el qual està l'escultura de la Mare Carmen. Una vegada allí, els alumnes del cor del col·legi de San José i del nostre col·legi, teníem als peus de San Francisco, un lloc reservat per a cantar.

Com no podia ser d'una altra manera, abans de menjar-nos l'entrepà del migdia, pugem a besar a la Verge i a dipositar en el seu Cor les oracions i intencions de tots quants volem i estimem.


Havent dinat, envoltats de tan preciosa naturalesa, tornem a Mataró.


Tots els que es van quedar en el col·legi, també van gaudir d'un dia festiu viscut en gran. Tots els cursos van fer una oració en la Capella donant gràcies a Déu per la vida i obra de Mare Carmen dirigida i preparada per l'equip de Pastoral del col·legi juntament amb la col·laboració de tutors i professors. A la tarda, els estava esperant la gimcana de “Mare Carmen” en la qual van realitzar tot tipus de jocs per a conèixer millor a la nostra fundadora d'una manera lúdica i divertida. No va faltar l'alegria i la música.


Donem les gràcies a tots els que van fer possible aquest 8 de maig de 2024 tan singular i espectacular i demanem a Mare Carmen que ens cuidi des del Cel.
Comments


bottom of page