top of page
Search

AMB MADRE CARMEN I MADRE CARLOTA



El mes de novembre és un mes molt especial perquè tots recordem als nostres éssers estimats que ja van marxar al cel. Durant aquest mes, també recordem a tots els sants i santes que han viscut al llarg de la història de la humanitat lliurant les seves vides per amor a Déu i al proïsme.


Els sants i santes són models per a aconseguir la felicitat. Ells -a través de la senzillesa i generositat, de la fortalesa en les dificultats i, sobretot, de l'esperança en Déu- ens ensenyen que per a ser feliços cal viure en la veritat de l'amor de Déu.


Per això, en el nostre col·legi com en tots els col·legis de la Congregació, hem viscut aquesta setmana amb Madre Carmen i Madre Carlota. Hem celebrat la festa de Madre Carlota (6 de novembre) i l'aniversari de la mort de Madre Carmen (9 de novembre). Les hem recordat i hem demanat la seva ajuda per a tots.


Elles, si bé encara no han estat reconegudes com a santes, són models pròxims. Elles ens ensenyen que podem ser feliços compartint, ajudant, estimant, perdonant… sense esperar recompensa. Gràcies al lliurament de les seves vides amb el servei, l'amor als més petits, als més necessitats, avui som família reunida amb un mateix objectiu: transmetre al món, a la societat, especialment a aquell que està trist, malalt, en solitud… l'immens amor de Déu.


Beneït sigui Déu que tant ens estima!




bottom of page