top of page
Search

CLOENDA CUEMEAvui 9 de juny hem celebrat l'acte de cloenda de totes les cooperatives del projecte Cueme, ens hem reunit a la sala d'actes del Foment mataroní on ja ens estaven esperant tots els organitzadors.


Primer hi ha hagut una petita presentació de l'acte que ha fet en Pep i després han parlat els regidors d'Educació Miquel Àngel Vadell i el d'ocupació i empresa Sergi Morales. A continuació la Mar ha fet un petit recorregut de totes les experiències viscudes durant aquest curs de les nostres cooperatives.


Com a part central de l'acte, han pujat a l'escenari els representants de totes les ONG's i els alumnes que cada cooperativa havia escollit prèviament com a representació per fer el donatiu. Ha estat un moment molt emocionant i emotiu veure l'agraiment i les paraules dedicades que han mostrat totes les ONG's.


Finalment, han projectat un vídeo amb un recull de fotografies de totes les cooperatives on hem pogut gaudir dels moments viscuts al llarg de tot el projecte. Estem super orgullosos de la feina feta!!!

bottom of page