top of page
Search

GRADUACIÓ DE 4t ESO PROMOCIÓ 2023 – 2024 I MISSA FINAL DE CURS




Els alumnes de 4t d'ESO del col·legi Sagrat Cor de Jesús de Mataró van viure un dia ple d'emocions i celebracions en el seu acte de graduació. La jornada va començar al matí amb la tradicional missa de final de curs, que va reunir tota la comunitat educativa: alumnes i professors. Aquesta cerimònia va ser un moment de reflexió i agraïment per tot el que s'ha viscut durant l'any acadèmic i per demanar bons auguris per als reptes futurs.


A la tarda, en un acte emotiu, es va dur a terme l'entrega de la banda de la promoció, símbol del pas per aquesta important etapa educativa. Amb orgull i emoció, els estudiants van rebre aquest reconeixement que representa el seu esforç i dedicació al llarg dels anys.


A més de l'entrega de la banda, es va fer el lliurament de la insígnia d'antics alumnes, un símbol que reflecteix la pertinença a la comunitat educativa del col·legi. Aquesta insígnia simbolitza el llaç que els estudiants conservaran amb el seu col·legi i amb els seus companys al llarg de la seva vida. També es va lliurar l'orla, un testimoni tangible dels moments compartits i les amistats forjades durant la seva etapa al col·legi Sagrat Cor de Jesús.


Per culminar aquesta jornada especial, es va oferir un aperitiu per a alumnes i familiars. A més, es van servir gelats als estudiants, afegint una dolça i refrescant nota a la celebració. Va ser una ocasió de celebració i retrobament, on es van compartir rialles i paraules d'agraïment.


Aquesta graduació va deixar empremtes inesborrables en la memòria dels alumnes, els quals es van acomiadar de la seva etapa d'ESO amb alegria i nostàlgia, sabent que han deixat una marca en el col·legi i que ara es preparen per a nous reptes en el seu camí cap al futur.



Comments


bottom of page