top of page
Search

IV JORNADES MATEMÀTIQUES. Setmana de Sant Jordi




Per preparar la setmana de Sant Jordi, els alumnes han participat en les Jornades Matemàtiques de l'escola. Han gaudit molt en el torneig d'escacs i domino. Pel torneig d'escacs, els alumnes de 4t, 5è, 6è i Secundària han pogut jugar amb els "Chromebooks".

Referent al torneig d'escacs ha estat tot un èxit; hi ha hagut una gran participació d'alumnes i han estat motivats. Fins i tot, els pares han estat partícips d'aquest entrenament individual des de casa i ho han fet extensiu a l'escola felicitant-nos.


Pel que fa a la part de dòmino, la participació ha estat pràcticament del 100% amb un grau elevat de motivació, i molts nens i nenes han tingut l'oportunitat d'aprendre a jugar i a agafar estratègies.


Aquesta setmana han fet "escape rooms" diferents per etapes. Al final de cada "escape room" han pogut trobar una o dues lletres que resultaven clau en el tancament de les jornades, ja que anaven a fer-se servir per crear una frase cooperativa de les matemàtiques; "LES MATEMÀTIQUES MOUEN EL MÓN".


Tant els nens d'Infantil com els de Primària i els de l'ESO han pogut gaudir d'una experiència matemàtica diferent a la qual estan acostumats de l'aprenentatge de les matemàtiques.

Deixem guanyadors dels guanyadors: ESO: Gabriel Neyra; d'Ed. Primària: Víctor Blanco i de dòmino: Mariam Sasri (2n Ed. Primària).


Les Jornades van concloure amb el repartiment d'una galeta amb un motiu matemàtic, en aquest cas, el nombre pi i amb la felicitació per part de tota la comunitat educativa a la Comissió.




bottom of page