top of page
Search

PROJECTE CUEME 6è EP



Els alumnes de 6è estem participant en el Projecte CUEME (Cultura Emprenedora a l’Escola) promogut a nivell de Diputació. 


Des de començament de curs estem treballant amb molt entusiasme. Hem creat una cooperativa que es diu TQM, tenim un Equip Directiu i un equip de màrqueting. Tots són socis i sòcies i  tot ho decidim en assemblea democràticament. Tenim un Logo on hem inclòs els cors del nostre col·legi que ens representen.


L’objectiu és treballar en equip col·laborativament i que els nostres productes siguin el més sostenibles possibles.


La nostra secretària recull puntualment en les actes totes les decisions preses en assemblea.


Cada soci ha fet una aportació econòmica i un cop vam crear els nostres productes, hem fet un estudi de mercat mitjançant un formulari de google on els hem presentat i tota la comunitat educativa ha pogut votar els que estarien disposat a comprar.

El producte estrella ha estat unes xapes amb un skyline de Mataró, que vam fer com a primera activitat de plàstica a començament de curs.


Avui hem tingut l’oportunitat de visitar un espai de Mataró. “Cafè de Mar”, on el Regidor d’Economia Social de  ens ha explicat l’evolució cooperativista de la nostra ciutat, una tradició des de l’any 1800. Aquest recinte ajuda i assessora en els inicis a diferents cooperatives. Hem parlat amb persones de diferents cooperatives i ens han explicat l’activitat a la es dediquen.


Per acabar hem presentat els nostres productes i hem explicat a la resta de les altres escoles que part dels diners que aconseguirem amb la venda de les nostres creacions, el proper dia 17 de maig a la Plaça Santana, els donarem a l’Entitat TEA Mar de Mataró per ajudar als nens i nenes amb autisme.


Ara començarem amb la producció en cadena i amb la publicitat.

Un gran projecte!



bottom of page