top of page
Search

ROSARI A MARIA AMB MÉS JESÚSL'últim dia de maig, ens reunim per a celebrar un esdeveniment que és molt més que una tradició: és una trobada amb Maria, la nostra guia i consellera.


Enguany, sota el lema "Amb més Jesús", busquem en Maria no sols inspiració sinó també ensenyaments directes sobre la vida del seu fill. En ella trobem un referent de mare, amiga i companya, algú que ens acosta a Jesús i ens convida a seguir els seus passos.


L'acte de consagració dels nostres alumnes majors va marcar un moment especial. Enfront de tota la comunitat educativa, es van comprometre a viure segons els valors que Maria representa, iniciant així una etapa plena de promeses i esperances. Tots, com una gran família, vam ser allí per a secundar-los i animar-los.


Aquest dia reforça el nostre compromís de caminar junts, de donar-nos suport en cada pas i de viure amb l'alegria i la companyonia que Maria ens ensenya. És una promesa d'unitat i d'un futur compartit, il·luminat per la llum del seu exemple.Comments


bottom of page