top of page
Search

SORTIDA A L'HORT D'EN PERA

Updated: Mar 3




Els alumnes de 2n de Primària, durant tot el curs, estan fent un projecte sobre l’hort. Durant el primer trimestre i part del segon trimestre, han après com són les plantes, com creixen, com s’alimenten i com es reprodueixen.


Ara ja es troben preparats per fer el seu propi hort. És per això, que el passat dimarts 20 de febrer, van fer una visita a l’Hort d’en Pera amb l’objectiu d’observar com és un hort, quines coses s’han de tenir en compte per crear un hort, quins planters són els més adequats per les dates que estem i com cuidar aquests planters.


L’hort d’en Pera està ubicat en el Camí de les Cinc Sénies. Per arribar-hi vam sortir de l’escola i vam anar caminant fins a trobar l’hort. Mentre caminaven, els alumnes van observar, que els grans horts es troben als afores de la ciutat.


Un cop van arribar a l’Hort d’en Pera, allà els va rebre l’agricultor Jaume, que molt amable, els va explicar tot el que era important per poder crear un hort. En Jaume va ser molt pacient, amb la quantitat de preguntes que tenien els alumnes per fer-li.


Va ser una sortida molt emocionant i els hi va servir als alumnes de segon de Primària, per ser uns grans coneixedors dels horts i per poder crear el seu propi.




bottom of page