top of page
Search

SORTIDA ASTRONAUTES I5

Updated: Mar 3






La classe de I5, format per un grup de valents exploradors coneguts com els Astronautes, van decidir emprendre un emocionant projecte per a descobrir els secrets de l'espai al llarg de tot el curs escolar.


Per aquest motiu, el divendres dia 16 de febrer, van emprendre una emocionant expedició al CosmoCaixa on es van submergir en el fascinant món de l'espai. Durant la seva visita, aquests intrèpids joves exploradors es van submergir en un viatge còsmic on van explorar planetes llunyans, descobrir constel·lacions brillants i desxifrar els misteriosos moviments de la Terra. A més, van participar en emocionants tallers que els van permetre experimentar de primera mà la grandesa de l'espai. 


Aquest meravellós viatge espacial ha deixat una empremta inesborrable en els nostres petits astronautes i els hi deixa amb moltes ganes de continuar explorant els misteris de l'univers. 


A poc a poc es van convertint en uns autèntics astronautes. Va ser una experiència inoblidable i van compartir molts moments d'alegria amb els companys. Van gaudir molt!





bottom of page