top of page
Search

SORTIDA ZOO CICLE INICIAL



El passat divendres 15 de març, els alumnes de Cicle Inicial, van anar al zoo de Barcelona.

Aquesta sortida va ser pensada perquè des de l’escola, a Primer de Primària, es realitza un projecte on es treballen els diferents animals i les seves característiques i vam creure que era una sortida clau per acabar de profunditzar coneixements que estaven treballant a l’aula. A més, els alumnes de Segon de Primària, també havien fet aquest projecte i era com la cloenda de projecte que els hi faltava.


L’objectiu principal de la sortida era conèixer el concepte d’ecosistema. A més, van aprendre la importància dels éssers vius i van experimentar, amb microscopis i jocs cooperatius els diferents conceptes que els hi anaven explicant. També van poder aprendre les adaptacions dels animals als seus hàbitats i, sobretot, la importància que tenim els humans, en protegir aquests ecosistemes i evitar la desaparició de diverses famílies d’animals.


Per finalitzar la sortida, van fer una visita a les instal·lacions de tots els animals. Van veure de ben a prop, animals que no havien vist mai i els alumnes van quedar molt sorpresos de les dimensions d’alguns d'ells, de les peculiaritats d’uns altres i dels diferents hàbitats de cada espècie.


Agraïm a les instal·lacions del zoo de Barcelona, l’oportunitat de conèixer els diferents animals i les seves característiques.



bottom of page