top of page
Search

TALLER "CUINA SENSE PARES", COM ACONSSEGUIR UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE



El passat dimarts 14, els alumnes de 3r de l'ESO van participar en un “taller de cuina sense pares”. Ha estat una experiència culinària que els ha ajudat a saber quins ingredients són necessaris per crear un plat saludable. Amb aquesta activitat, els alumnes han descobert que poden ser capaços de cuinar sense l'ajuda dels més grans.


Durant el taller, els alumnes han rebut una formació que posteriorment han pogut posar en pràctica. Els han ensenyat a triar els ingredients i també la presentació final dels plats. A partir d'ara, podran confiar més en les seves habilitats culinàries per fer plats saludables i creatius.


Aquest taller no només ha destacat la importància de cuinar per un mateix, sinó que també ha posat en valor la satisfacció de cadascun d'ells derivada de l'esforç propi i de la feina ben feta.


Finalment, amb responsabilitat i col·laboració, els alumnes han pogut gaudir d'una experiència breu però molt enriquidora, recordant-los que assumir tasques quotidianes contribueix a un estil de vida saludable i equilibrat.



bottom of page