top of page
Search

TALLER FEM DANSA



Més de 1300 alumnes de tercer grau de primària de diferents escoles de Mataró es van reunir en el FEM DANSA, una celebració en honor a la música i el ball. Durant l'esdeveniment, els alumnes van tenir l'oportunitat de gaudir d'actuacions en viu d’alumnes d'ARTS ESCÈNIQUES i participar en un emocionant ball conjunt amb altres 30 escoles.


Els nens i nenes van treballar àrduament durant les seves classes per a preparar cinc balls que presentarien davant les seves famílies en el Parc Central. Va ser una experiència emocionant i única per a tots els participants, els qui van aprendre la importància del treball en equip i la creativitat mentre es diverteixen.


L'esdeveniment va ser una excel·lent oportunitat perquè els estudiants se sentissin inspirats i motivats a continuar desenvolupant les seves habilitats artístiques i creatives. A més, l'experiència segurament els va deixar records inesborrables que atresoraran per sempre.


En resum, el FEM DANSA va ser un èxit rotund gràcies a la participació entusiasta i l'esforç de tots els alumnes, els qui van demostrar la seva passió i dedicació per la música i el ball. Felicitats a tots els que van fer possible aquesta experiència inoblidable!




bottom of page