top of page
Search

COLÒNIES ESO 2024Els dies 18 i 19 de juny, alumnes de primer, segon i tercer d’ESO van viure unes emocionants colònies a Santa Maria de Palautordera. Envoltats de natura i animals, van tenir l'oportunitat de desconnectar i passar-ho bé, amb l'objectiu de potenciar l’autoconeixement i millorar l’autoestima a través de la metàfora dels quatre elements (l’aigua, el foc, la terra i l’aire).


La navegació en equip va ser una lliçó viva de cooperació, treballant la consciència i l’autocontrol emocional. El contacte amb els animals els transmetia calma. De fet, en el cas del cavall, no només van treballar la serenitat, sinó que també la confiança en ells mateixos per tal que el cavall caminés amb ells. Pel que fa al circuit de la confiança, amb els ulls tapats, va enfortir la confiança i la responsabilitat davant els reptes personals.


El trekking nocturn va portar els alumnes a explorar el bosc amb tots els sentits, enfrontant-se a la foscor amb coratge. El laberint va ajudar-los a gestionar el dia a dia mantenint la ment al present, explorant les seves emocions i aportant moltes possibilitats de joc. De fet, una d’aquestes activitats va ser el “joc de l’impostor”, amb el qual van treballar l’honestedat i la deducció. La festa disco va ser el tancament perfecte, permetent desprendre’s de càrregues i ballar amb alegria.


L’última activitat consistia a fer una polsera amb una clau, símbol de què cadascú té la seva pròpia clau per obrir les portes que vulgui.


En conclusió, aquestes colònies van unir tots els alumnes com una sola classe, reforçant l’amistat i creant nous llaços. Aquesta experiència els ha deixat una marca inesborrable d’alegria i unió, demostrant que junts són més forts i que el treball en equip és clau per superar qualsevol desafiament.1件のコメント


Que chulas las colonias que pena habérmelas perdido, las fotos de los caballos me han gustado mucho xq soy un hombre animalista que le gustan mucho los animales y la naturaleza espero q el año que viene pueda ir a las siguientes colonias y en vez de caballos sean burros.

Un abrazo a los caballos y un saludo a mis compañeros.😍🆎

いいね!
bottom of page