top of page
Search

Hora de gestió autònoma de 4t d'ESO d'Educació Física



Aquest curs hem aprofitat l'hora de gestió autònoma de 4t d'ESO per ampliar els nostres coneixements d'Educació Física, integrant activitats esportives repartides per diversos llocs de Mataró. Aquesta iniciativa ha estat una oportunitat única per combinar l'exercici físic amb l'exploració del nostre entorn local.


Entre les diverses activitats que hem realitzat, destaca una emocionant gimcana al pati del Cafè Nou, on els alumnes van haver de superar proves i reptes mentre descobrien racons emblemàtics del lloc. També vam organitzar jocs dinàmics i cooperatius al Parc Central, que van permetre als estudiants gaudir d'espais verds amplis i fomentar la col·laboració i l'estratègia d'equip.


A més, vam realitzar una excursió al castell de Mata, oferint-nos una vista espectacular de la ciutat i una oportunitat per treballar la resistència i la connexió amb la història local. Les sessions de calistènia a les barres del port van ser un altre punt destacat, aprofitant les instal·lacions a l'aire lliure per potenciar la força i la flexibilitat dels alumnes mentre gaudien de la brisa marina i el paisatge costaner.


L'objectiu principal d'aquestes activitats és organitzar experiències que aprofitin el medi natural i urbà de Mataró, tot respectant i valorant el nostre entorn. Aquest enfocament no només fomenta l'activitat física i la salut, sinó que també promou un profund respecte per l'espai que ens envolta i ens convida a descobrir i gaudir de la nostra ciutat d'una manera activa i conscient.


Desde la nostra escola creiem que esport, cor i equip és una combinació molt important en la formació integral dels nostres alumnes.



Commentaires


bottom of page